Ansiktslesning/ Facereading

Hva er facereading?

Facereading er en analyse av ditt ansikt hvor jeg følger et system fra tradisjonell kinesisk medisin og kinesisk filosofi . Det er bygget på yin/yang og de fem elementene.

Du får kartlagt alle dine ansiktstrekk, alle dine linjer, og du får vite om alle dine styrker, talenter, din strategi, basert på hva ditt ansikt forteller om dine sanser.

Facereading er spesielt gunstig om du har en jobb hvor du leder andre, for du får et innblikk i evner som ikke står på papiret. Det er også et fantastisk verktøy til selvinnsikt når du vil ta nye valg i livet, eller trenger å styrke din egen tro og selvbilde.

Hvordan foregår en facerading ?

En facereading foregår på zoom, etter avtalt tid, når du har valgt og booket tid så får du en link til zoom, i forkant av møtet våres, skal du skal sende 6 bilder av deg selv på mail, to forfra, et med smil, et uten, et fra hver side i profil, og nærbilde av ører, alle bildene må merkes med høyre og venstre. Det beste er om du ikke har på deg masse sminke, men det er ikke problematisk om du har sminke på deg. Disse bildene blir studert nøye i forkant av din session. Alle trekk, alle furer, hårfeste, ører, all informasjon dokumenteres. Når vi sees på zoom, så ser jeg på din energi, hva du utstråler, og din sjel, hva som lyser deg opp, og hvordan du lyser opp.

Du blir sett på et veldig dypt nivå, og dette vil sende deg inn i en endrings prosess på hvordan du ser deg selv, og du vil få masse bekreftelse og selvsikkerhet. Du får opptak, for dette er 1 time fullpakket av informasjon om deg.

 

Hva koster facereading?

pris er 2500kr

Bestill her

 

Da jeg var barn ble jeg ikke sett av noen av de voksne rundt meg  jeg hadde ingen til å støtte meg eller å gi meg tilhørighet og trygghet. Jeg fikk et alvorlig rusproblem. Jeg har jobbet meg ut av traumer, fattigdom og rus. I dag er jeg mamma, og har en blomstrende bedrift.

Jeg sluttet i min trygge 8 - 16 jobb for å bli den første facereaderen i Norge, pr i dag har jeg hjulpet 100 vis av kvinner og noen menn til å se og forstå hva som gjør de unike, til å finne ut hva de drømmer om, og få selvsikkerhet til å ta steg mot drømmen.

Jeg trur at alle kan bygge nye hus ut av gamle stener og at de mørkeste stener kan bli til de vakreste gull, bare de blir sett og satt sammen fra rett perspektiv.

Det viktigste er ikke hva du har opplevd i livet, men hva du gjør med livet ditt, og det er aldri for sent å skape det livet du drømmer om.

 

Jenny Johansen,

Norges første, sertifiserte facereader✨

 

 

 

 

Book facereading her

Facerading nr. 1

Oppdag hva ditt ansikt forteller.

I denne økten går vi gjennom dine unike ansiktstrekk, du vil få oversatt hva dine trekk og linjer betyr slik at du kan balansere deg selv, bli bevisst på ditt potensiale, leve i harmoni med dine personlighets typer, og forstå linken mellom linjer og følelser. Dette gjør deg til en mester i egne følelser.

Dette vil du få:

  • vite hva dine styrker og talenter er.
  • Bekreftelse på om du er på rett vei.
  • Større selvtillit.
  • sterkere kjærlighet til deg selv
  • Større forståelse og aksept av deg selv
  • Du får kontakt med en dyp viten som du ble født med og har blitt glemt på vei hit du er i dag.
  • Du blir vakrere for du skrur på lyset inne i deg sjøl.
  • Se deg selv og andre med helt nye briller.

Facerading nr. 2

Sporing og frigjøring av traumer.

Denne økten er en fortsettelse av nr. 1 og vi går igjennom dine ører (ja jeg leser ørene dine også). Akkurat som noen er eksperter på å lese ringene i et tre , leser jeg formen og fargene på dine ører, ved å analysere alders punktene. Kroppen sender ut adrenalin og det er den energien som gjør at dine ører endrer form og farge. Her vil vi se om du trenger å se noe viktig som du enten skal ta med deg eller slippe før du kan gå videre på din Golden Path.

Hos Kvinner starter alt i det høyre øret. Fra 0 til 6 år, venstre øre fra 7-13 år. Dette er grunnmuren din, her finner vi ut om det er noen spesielt viktige byggeklosser du bør være klar over, noen som er spesielt sterke, eller om det mangler noen, og du har "lært" noe som har gitt selvbildet ditt et forvridd mønster, eller noe annet viktig.

Vi avslutter med en rens, en meditasjon, basert på hva som kommer frem under ørelesingen.

Facereading nr. 3 – The golden path

I denne økten går vi gjennom alle dine jobber og hobbyer du har hatt i hele ditt liv. Vi ser på hva du har gjort som er et utspring av din sjel og hva som er ytre påvirkning. Vi finner nye måter du kan kombinere alle dine tillærte skills, med dine gaver via DNA, og dine medfødte styrker, slik at du kan skape deg en hverdag som får sjela di til å lyse opp, og gir deg mer mening, enten du vil bytte jobb, starte for deg selv, eller bare bli i den jobben du har, og kanskje bare gjøre noen ørsmå justeringer for å få mer flyt inn i hverdagen.

Du finner din unike kode, som gjør at det blir enklere for deg å navigere i verden og får deg på din livsvei.

Denne lesingen kan spare deg for mye tid når du ønsker å nå et mål, eller se hvor du ønsker å være i livet tydeligere.